The JWT Bogotá Headquarters Interior Design

This is the JWT Bogotá Headquarters, a spacious and functionally structured space. It was a project by AEI Arquitectura e Interiores and it’s located in Bogotá, Colombia. The whole structure covers an area of 2,300 square meters. The construction was completed in October 2011. JWT stands for J. Walter Thompson.The headquarters was designed as a functionally structured space, a structure that has been adapted to the need of the users and that would increase the efficiency and work performance. The whole area needed to be efficient and the idea was to create a large space divided into smaller area that could be easily reached by everyone.

Jwt bogota headquarters1View in gallery

The headquarters was basically designed as a small city. It has a center, a plaza, a gathering area and two traffic lines that resemble two main streets. The whole project was functionally implemented and the architects kept in mind the fact that this space needs to adapt to the customer needs. It had to be a friendly environment. The working areas are nicely divided and functionally distributed all over the place.

Jwt bogota headquartersView in gallery

Jwt bogota headquarters2View in gallery

Jwt bogota headquarters3View in gallery

Jwt bogota headquarters4View in gallery

Jwt bogota headquarters5View in gallery

Jwt bogota headquarters6View in gallery

Jwt bogota headquarters7View in gallery

Jwt bogota headquarters8View in gallery

There are also areas such as the copying areas, the coffee areas and the formal meeting rooms.The offices were designed as personalized space. They are simple and yet sophisticated. The designers also decided to add a national touch to the offices and they took representative elements and included them in the design. It’s like a mini-Colombia in there.