0

Welcoming office in San Francisco with a vertical garden inside

Since for a period of two years I have been staying at home with my little daughter, now I am anxious to begin my work. I am waiting forward to see my colleagues, my pupils, the school where I work and do what I know best, teach English. Probably, those who have passed the same situation as me, think of the same things especially, if they have a nice and comfortable working place. If you feel great at your office even the job seems much easier and you work with much more pleasure. Usually in these cases the results of the work are more than satisfactory and bring you a lot of satisfaction.

It is possible that the same situation is present at this welcoming office designed by the studio Jones| Haydu. It represents a space of 1,000 square foot which was designed for Buck O’Neill Builders in San Francisco’s Potrero Hill area.

View in gallery

View in gallery

View in gallery

View in gallery

At the ground level there are several desk offices which are wrapped by a wood divider each of them. Thus every employee has its privacy although they are like a team as they are in the same area. The wood and glass suspended stairs take you upstairs where there is an office limited by two walls covered by greenery.

View in gallery

View in gallery

View in gallery

View in gallery

View in gallery

View in gallery

View in gallery

These two green areas bring some color, freshness and life inside this office. Everything is a combination of white and natural wood nuances that make this space warm, full of light and welcoming. Even the kitchen and bathroom areas keep the same combination of nuances. The modern pieces of furniture make you feel nice and relaxed while you work and perhaps it is another reason why this place is so nice.