0

Ad Agency Santa Clara Interior Design

This interesting new structure is located in Vila Madalena, São Paulo, Brazil and it was designed and decorated by Sub Estudio. The construction was completed in 2011 so it’s a brand new beauty. The Ad Agency Santa Clara is situated in Isay Weinfeld’s new building and Sub Estudio is responsible for everything from the architecture project to the furniture chosen.

Ad Agency Santa Clara Interior Design

The building where it is located consists of two different volumes: a square structure situated in the middle and a long rectangular structure linking everything to the street. The Agency itself needed to be divided into two different pieces. There’s the creation area and the edition area.

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

The creation area is more flexible compared to the other and the interior décor is often changed. It’s located inside the square block and it’s a bog open space. The tables were designed as a modular collection and they can be moved around and rearranged in order to respond to every client’s needs.

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

Ad Agency Santa Clara Interior DesignView in gallery

There’s also a second floor where all the private and closed rooms were located, such as meeting rooms, the computer room or the administration room. The meeting or conference rooms often have glass walls, allowing natural light to get in. Even though the areas are spread throughout two floors and in two separate volumes, the areas are functionally divided and in a way that pleases everyone.{found on archdaily}